VERZENDING & BEZORGING

1. VERZENDKOSTEN & LEVERINGS BELEID

Bij Figenzo bieden we GRATIS standaardlevering aan elk adres binnen Nederland. Houd er echter rekening mee dat we niet leveren aan postbussen.

Wij leveren aan de meeste landen waar onze logistieke partners lid van zijn en terwijl we ernaar streven onze tarieven betaalbaar te houden, richten we ons op het snel en veilig krijgen van de artikelen. Voor een lijst met landen die we bezorgen en onze kosten, kunt u uw artikel selecteren en doorgaan naar de afreken pagina omdat de kosten zijn gebaseerd op gewicht en volume. Bij het invoeren van uw leveringsgegevens, berekenen we automatisch de bezorgkosten op basis van uw opgegeven adres zonder dat u hoeft te betalen of te registreren.

2. BESTEL STATUS & TRACKING

Alle bestellingen geplaatst van maandag tot vrijdag (met uitzondering van feestdagen) worden verwerkt en verzonden binnen 24 uur na bevestiging van de betaling, vanuit ons magazijn. Dit kan variëren met omstandigheden zoals online veiligheidscontroles, verzendbeperkingen, betalingsautorisatie, verpakken en verzending van bestellingen. Een e-mailbevestiging wordt verzonden voor alle ontvangen bestellingen.

Lokale leveringen

Er zijn 2 leveringsopties beschikbaar voor klant, standaard aan huis en op een afhaalpunt.

Zodra de bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailbevestiging met het trackingnummer. U kunt de bezorgstatus van uw bestellingen bekijken en volgen met onze lokale logistieke partner. Er zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht voor herlevering als niemand aanwezig is om het pakket te ontvangen. Geef uw contactnummer op onder het adres dat u bij het afrekenen hebt geselecteerd, zodat het koeriersbedrijf contact met u kan opnemen in geval van onvoorziene omstandigheden.

Internationale leveringen

Voor alle internationale leveringen is de benodigde tijd afhankelijk van onze logistieke partners en hun partners. U kunt er echter zeker van zijn dat uw bestelling veilig onderweg is en de status hiervan kan volgen.

3. BELASTINGEN, PLICHTEN & TARIEVEN

Voor alle internationale bestellingen moet u alle invoerrechten, -heffingen en -tarieven betalen (indien van toepassing) volgens de geldende wetten van uw land om de douane te wissen.