RUILEN & RETOURNEREN

Retour proces starten:

U kunt het item retourneren binnen 14 dagen na ontvangst KLIK HIER om het retour te starten.

De retour kosten €6,50 zijn voor de koper en worden verrekend met de aankoopbedrag.

We willen dat u tevreden bent met uw aankoop en we bieden onze excuses aan als dit niet het geval is. Om welke reden dan ook, waarvan u niet tevreden bent, zullen wij graag uitwisselingen en retouren voor alle bij ons gekochte artikelen doen als aan de volgende voorwaarden is voldaan :

Kleding

Figenzo en originele labels dienen intact en aangehecht op de geretourneerde artikelen te blijven. Het product mag niet zijn gedragen, gewassen of op enigerlei wijze zijn veranderd. Het product mag ook geen sporen van gebruik vertonen.

Lingerie & Badmode

Gekochte ondergoed en badmode dienen te worden gedragen over een ondergoed.

Tassen & Accessoires

Het product dient met alle toebehoren zoals verpakking, authenticiteit kaarten, stoftassen en/of leer-labels geheel geretourneerd te worden.

Schoenen 

Schoenen dienen onbeschadigd met alle bijbehorende toebehoren in hun originele, onbeschadigde schoenendoos te worden geretourneerd. Schoenen die worden geretourneerd zonder een doos of met een beschadigde doos zullen niet worden geaccepteerd. Dit geldt eveneens voor schoenen met duidelijke draagsporen. Figenzo adviseert haar klanten om de schoenen te dragen om een schone vloer, totdat het zeker is dat het zal worden behouden.

  • Als niet aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, moeten we helaas meedelen dat we geen claims voor uitwisselingen of restitutie kunnen verwerken, ongeacht of de items naar ons zijn teruggestuurd.
  • Zodra wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, krijgt u een creditnota. Het retour kosten (€6,50) worden verrekend met de aankoopbedrag en de resterende bedrag word gecrediteerd binnen 1 tot 3 werkdagen, maar in ieder geval binnen 30 dagen na ontvangst van het product.