Retourbeleid

Retourproces

Klik hier om het retourproces te starten.

Retourbeleid 

De producten dienen nieuw en ongebruikt te worden geretourneerd met Figenzo en originele labels en toebehoren. Producten die zijn beschadigd, vervuild of veranderd zullen niet worden geaccepteerd en zullen terug naar de klant worden gestuurd.

Zodra wij uw retourzending in goede orde ontvangen hebben, krijgt u een creditnota. Het aankoopbedrag wordt gecrediteerd binnen 1 tot 3 werkdagen, maar in ieder geval binnen 30 dagen na ontvangst van het product.

Laat ons via e-mail info@figenzo.nl weten als een van uw aankopen zonder Figenzo labels zijn afgeleverd.

Kleding

Figenzo en originele labels dienen intact en aangehecht op de geretourneerde artikelen te blijven. Het product mag niet zijn gedragen, gewassen of op enigerlei wijze zijn veranderd. Het product mag ook geen sporen van gebruik vertonen.

Lingerie & Badmode

Gekochte ondergoed en badmode dienen te worden gedragen over een ondergoed.

Tassen & Accessoires

Het product dient met alle toebehoren zoals verpakking, authenticiteit kaarten, stoftassen en/of leer-labels geheel geretourneerd te worden.

Schoenen 

Schoenen dienen onbeschadigd met alle bijbehorende toebehoren in hun originele, onbeschadigde schoenendoos te worden geretourneerd. Schoenen die worden geretourneerd zonder een doos of met een beschadigde doos zullen niet worden geaccepteerd. Dit geldt eveneens voor schoenen met duidelijke draagsporen. Figenzo adviseert haar klanten om de schoenen te dragen om een schone vloer, totdat het zeker is dat het zal worden behouden.

Ruilen

Figenzo biedt eenmalig per klant, per product de mogelijkheid om te ruilen. Dit is slechts beperkt tot hetzelfde product in een andere maat of kleur. Bij het ruilen van het product dient contact opgenomen te worden via info@figenzo.nl. De retourformulier zal dan via e-mail worden toegezonden. Bij het ruilen van het product is het volgende van toepassing.

Alle artikelen dienen met terugkeer document te worden geretourneerd. Deze document wordt met het product toegezonden. Niet geïdentificeerd artikelen kunnen worden teruggestuurd naar de afzender. Zorg ervoor dat u de Track & Trace nummer behoudt bij het verzenden van uw pakket via het postkantoor.

 

* Let op: Terugbetaling wordt gestart binnen 1 week.
* Let op: Gedurende veertien dagen, heeft de consument de mogelijkheid om de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. Deze termijn vangt aan op de dag van ontvangst van het product door of namens de consument. Lees meer over het retour op onze Algemene Voorwaarden.