Betaalmogelijkheden

Betalen met iDEAL

iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet en beschikbaar voor iedereen met een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Daarnaast is betalen met iDEAL bij Figenzo.nl altijd gratis.

 

Achteraf betalen via AfterPay (acceptgiro)

AfterPay voert voor www.figenzo.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.figenzo.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €1000,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Betalen met Creditcard

Bij Figenzo.nl zijn creditcards van MasterCard en VISA meer dan welkom. Betaling hiermee verloopt veilig en de gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Betalen met creditcard is bij Figenzo.nl altijd volledig gratis.

 

Betalen met PayPal

Betaal eenvoudig en veilig met je gebruikersnaam en wachtwoord van je PayPal account.

 

Betalen met Bancontact/Mister Cash

Betaal met Bancontact/Mister Cash. Dat is wel zo veilig en snel. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Betalen met Bancontact/Mister Cash is bij Figenzo.nl volledig gratis.

 

Sepa Incasso

SEPA-incasso is de eenvoudigste manier om betalingen mee te doen.

De consument vult zijn gegevens in en geeft zo een machting aan Figenzo.nl om geld van zijn rekening afschrijven. Als de consument via de betallmethode een SEPA-Incasso kiest dan duurt het 10 werkdagen voor de product(en) worden verzonden.

Giropay

Betaal met Giropay. Dat is wel zo veilig en snel. Je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord. Betalen met Giropay is bij Figenzo.nl volledig gratis.